Despre mine

vlad_balan_catargVlad Bălan se naște în Buzău, într-o minunată zi de vară de la mijocul anilor ‘80, din mamă salariat civil în armată și tată parașutist. Legenda spune că, imediat ce-a scos capul în lume, undeva în jurul orelor 13, afară a început să plouă. Nu am idee ce semnificație mistică are asta, dar sper că e ceva cu abundență. Din păcate, legenda nu zice nimic despre ce a fost în capul părinților lui atunci când au hotărât ca în certificatul de naștere, și apoi în buletin, să scrie Vlăduț.

În fragedă pruncie petrece câțiva ani la vestitul cămin nr. 7 din Buzău, unde se face remarcat prin atitudinea revoluționară atunci când venea vorba de somnul de prânz, precum și prin implicarea în nenumărate cenacluri filozofice de genul “a mânca sau a nu mânca ciorbă”.

Urmează școala primară și generală la minunata Școală Generală Nr. 15 (astăzi cunoscută drept Școala Generală “George Emil Palade”), unde atinge și apogeul carierei academice atunci când, în clasa a VI-a, obține locul I la Olimpiada de Română, faza pe județ. Din păcate, faza națională nu exista decât de la clasa a VII-a în sus, așa că ratează șansa să arate întregii țări cât de priceput este într-ale cuvintelor și ale scrisului. Pe lângă această reușită răsunătoare, mai are o mică izbucnire în clasa a VII-a, când obține locul I pe școală la Olimpiada de Matematică, cu singura notă de 10.

Cursurile liceale sunt urmate la Colegiul Național “B. P. Hasdeu”, liceu care adesea este inclus în lista celor mai prestigioase instituții de învățământ din România. Din păcate, lista realizărilor nu este foarte lungă și include doar episoade gen “cea mai bună lucrare pe care am corectat-o în cariera mea de profesor” (prof. Solcan, istorie), “cel mai bun referat pe care l-am citit” (prof. Enescu, fizică) și “Vlăduț, tu ai spart oglinda?” (prof. Gaetanovici, dirigintă).

În 2003 face pasul cel mare și începe cursurile Academiei de Studii Economice din București. Urmează doi ani de cărat chiftele, pilaf și sarmale din Buzău înspre binecunoscutul campus studențesc Regie, după care își asumă rolul de om responsabil și se mută în chirie, profitând și de nou descoperita activitate de “făcut bani pe net”, influențat de mult mai cunoscutul său văr, activitate pe care o prestează, sub o formă sau alta, în continuu de atunci.

Dacă mâine ar primi de completat un oracol, la rubrica interese ar scrie filmele (all-time favorites înseamnă Gladiator, Independence Day, Lord of the Rings, Contele de Monte Cristo, Crimson Tide, Memento, X-Menurile, Wicker Park, Closer, Shrek, Drive, Pursuit of Happyness și a plâns la Meet Joe Black și Armageddon), serialele (House, Jericho, Sopranos), orice înseamnă istoria celui de-al Doilea Război Mondial, să conducă prin București în timpul săptămânii la 2 a.m., brownie cu înghețată de la Hard Rock cu un pahar mare de Cola Zero plin cu gheață, sportul, câteva jocuri gen Fifa, Age of Empires (II), seriile Assassin’s Creed și Prince of Persia, The Last of Us, Shadow of Mordor, plus ocazional un Battlefield și peștii de acvariu. Mai nou, pe lista de hobby-uri au intrat în forță sailingul și golful.

Cine simte nevoia să-i transmită ceva poate să folosească cu încredere formularul de contact. Sau vladbalan9 at gmail punct com.

Cam atât. Dacă vrei să zici ceva, să știi că nu mă supăr. Cred.
  • Verica :P 19 February 2014, 11:43 am

    Wtf? Cum de n-am ajuns aici pana acum? :))

    Reply
  • Vlad 20 February 2014, 3:55 am

    E bine c-ai ajuns totusi, verico :D

    Reply

Ca să lași și tu un comentariu, folosește formularul ăsta: